Folosește codul OSTROV5 și ai 5% reducere la o comandă de peste 300 lei

Despre brandul de vinuri DOMENIILE OSTROV

de Domeniile Ostrov pe April 30, 2024
„Cu peste 20 de ani de activitate și 15 ani de la prima îmbuteliere sub actualul patronat ,Domeniile Ostrov a ajuns un important jucător pe piața vinurilor din România , un jucător care deține un potențial aparte , de aceea an de an am urcat pe scara ierarhica a calității vinurilor devenind recunoscuți de prietenii și iubitorii vinurilor. Aceștia s-au obișnuit să descopere în fiecare an vinuri noi, proaspete, elegante, bine structurate. Din producția 2023 echipa de producție a pus în valoare soiuri recunoscute la o calitate de excepție.

Cum ne-am obișnuit din gama Naiada excelează Sauvignon Blanc 2023: tânăr, proaspăt, bogat în arome specifice, Chardonnay 2023: tânăr, echilibrat, atrăgător, Crâmposie 2023: rustic, dar bine structurat, persistent, dar nu în ultimul rând Naiada Cuvee Rose 2023: un asamblaj Fetescă Neagră și Pinot Noir, un rose sec tânăr, proaspăt, prietenos. Dar și din gama Noe: Rosé și Sauvignon Blanc.

Dar așa cum ne-am obișnuit, după succesul loturilor precedente 2020 și 2021, am lansat spre comercializare un nou lot de vin ,,Legio Sauvignon Blanc și Chardonnay " producția 2023 . Un vin alb sec gastromic, complex, plin de savoare, echilibrat, cu un final consistent și persistent, care pune cu succes în valoare cele doua soiuri” a adăugat Daniel Zottu, somelierul de 5 stele al DO

Toate aceste vinuri îmbuteliate recent sunt disponibile pe site-ul nostru: www.domeniileostrov.ro

Cu bucurie și recunoștință, sărbătorim Paștele înconjurându-ne de aroma îmbietoare a vinurilor de la Domeniile Ostrov, care îmbogățesc mesele noastre și aduc bucurie în sufletele noastre. În această zi specială, ne înclinăm în fața măiestriei și pasiunii celor care cultiva și îngrijesc vița de vie, aducându-ne daruri alese din recoltele lor bogate.
Vinurile de la Domeniile Ostrov sunt nu doar un simbol al tradiției și calității, ci și o expresie a muncii deosebite și a dedicării pentru arta vinificației. Fiecare pahar este o călătorie gustativă prin terroir-ul nostru binecuvântat, în care se regăsesc aromele și savoarea unice ale soiurilor autohtone.

În această zi de sărbătoare, ridicăm paharele pline cu vinurile de la Domeniile Ostrov și ne înclinăm în fața bogăției și calității acestor licori nobile. Sărbătorim cu recunoștință și bucurie darurile pe care ni le oferă pământul și mâinile pricepute ale celor ce îl îngrijesc.

În spiritul Paștelui, să ne bucurăm de aceste vinuri alese, înconjurându-ne de cei dragi și împărtășind momente de bucurie și împlinire. Cu un pahar de vin de la Domeniile Ostrov în mână, să ne simțim binecuvântați și să transmitem urări de Un Paște fericit, în care sărbătoarea să fie întregită de gustul dulce-alcoolic al vinurilor noastre alese.

Află mai multe detalii despre ce vinuri este recomandat să consumi alături de preparatele de Paște, din articolul de pe Agroteca.ro: https://agroteca.ro/vinul-potrivit-pentru-masa-de-paste-ce-vin-ii-este-potrivit-fiecarui-fel-de-mancare/

La mulți ani și sărbători fericite alături de vinurile de la Domeniile Ostrov! 🐰🎉
Înapoi sus