Folosește codul OSTROV5 și ai 5% reducere la o comandă de peste 300 lei

Descoperă Povestea Vinurilor Naiada de la Domeniile Ostrov: Înălțând Mitul Naiadelor

de Domeniile Ostrov pe March 05, 2024

În inima mistică a Dobrogei, acolo unde istoria și terroirul se împletesc într-o armonie perfectă, se găsesc Domeniile Ostrov, un sanctuar al vinului premium. Într-o regiune bogată în legende și tradiții, se naște și mitul Naiadelor, povestea fascinantă a unor ființe supranaturale care veghează asupra viței de vie și asupra vinului.

Naiada: Gama de Vinuri Inspirată de Legenda Naiadelor

Gama de vinuri Naiada de la Domeniile Ostrov își găsește inspirația în mitul naiadelor, aducând în prezent povestea lor mistică și magia vinului. Ca o omagiere adusă acestor ființe supranaturale, Naiada reprezintă o selecție distinctă de vinuri ce capturează esența și rafinamentul Dobrogei.

Terroir-ul Dobrogei și Soiurile Distincte de la Domeniile Ostrov

Dobrogea, cu solurile sale unice și climatul prielnic, oferă un terroir de excepție pentru cultivarea viței de vie. La Domeniile Ostrov, această combinație de factori naturali creează condiții ideale pentru creșterea și maturarea strugurilor. Printre soiurile distincte cultivate aici, se evidențiază nobilul Chardonnay, cu aromele sale rafinate și textura delicată, și Roze-ul proaspăt și vibrant, ideal pentru momentele de relaxare.

Dar punctul culminant al gamelor Domeniilor Ostrov este reprezentat de Cabernet Sauvignon-ul, un soi emblematic ce se adaptează perfect la terroir-ul unic al Dobrogei. Cu notele sale bogate de fructe de pădure și nuanțe subtile de mirodenii, acest vin își găsește echilibrul perfect între putere și eleganță, reflectând esența și caracterul regiunii.

Vinurile Premium de la Domeniile Ostrov: O Echilibrare a Artei și Tradiției

Ostrov este un loc unde vinul devine artă, iar tradiția se împletește armonios cu tehnologia modernă pentru a produce vinuri premium de cea mai înaltă calitate. De la munca pasionată a viticultorilor la procesul de îmbuteliere și maturare, fiecare etapă este îndrumată de o grijă meticuloasă pentru detalii și un respect profund pentru tradițiile vinicole.

Vinurile premium de la Domeniile Ostrov, în special cele din gama Naiada, sunt mai mult decât produsele unui terroir binecuvântat; ele sunt expresia unei moșteniri, a unei pasiuni comune pentru frumos și autenticitate. Prin fiecare pahar savurat, călătorul gustativ este invitat să descopere și să se bucure de bogăția și rafinamentul acestor vinuri de excepție.

Înapoi sus